Gyülekezeti nap - 2023.06.04-én

Ahogyan az elmúlt évben is volt, Szentháromság vasárnapra, június 4-re tervezünk egy kifejezetten a vasárnapi gyülekezet számára szervezett úgynevezett gyülekezeti napot.

Ezen a napon az istentiszteletet követően lehetőség nyílna arra, hogy egy hidegtálas ebédet megegyünk, közben beszélgessünk, a közösséget erősítsük. Az ebédet követően a templomban egy fórumbeszélgetés lesz, majd egy bibliai alapú borkostoló lesz a gyülekezeti teremben.

Ezen a napon a 9 órás kistemplomi istentiszteletre látogatókat is a 10 órás istentiszteletre várjuk. Tekintettel a délutáni programokra, kivételesen a 18 órás istentiszteletünk is elmarad. Ezen a napon tehát csak egy istentiszteletünk lesz. A kistemplomba járókat, akik a feljutást nem tudják megoldani, a kistemplomtól autókkal hozzuk majd fel a templomhoz. 9.30 és 9.45 között lehet majd ezt a gyülekezeti szállító járatot a kistemplom előtt elérni.

Kérjük szeretettel gyülekezetünk tagjaitól, hogy sós vagy édes süteménnyel készüljünk erre a napra, és ezzel is tegyük családiassá az alkalmat.

Tekintve, hogy az ebédhez valót úgy szeretnénk megrendelni, jó lenne tudnunk, hogy nagyjából hány fővel számoljunk. Megkérünk mindenkit, aki június 4-én szeretne részt venni ezen a napon, hogy vagy az elkészített papíralapú űrlapon, vagy pedig az itt elérhető elektronikus űrlapon jelezze ezt a szándékát!

Készüljünk tehát így június 4-e, vasárnapra!