Adománygyűjtés a háború károsultjainak

Kedves Testvéreink!

Az ukrajnai háborús helyzet miatt a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) adományokat gyűjt a rászoruló, menekülő emberek, családok számára. Komárom-Esztergom megyében a mi gyülekezetünk a gyűjtőpont, ahová el lehet hozni az erre szánt adományokat. Helyszín: Tata, Kocsi utca 15. (Udvar félig le van zárva felújítás miatt, de az adományokkal be lehet jönni autóval a kipakolás idejéig.) Az akció erre a hétre szól, azaz március 10-12. közöttcsütörtöktől szombatig, 8:00-18:00 között lehet hozni folyamatosan az adományokat. Szeretetszolgálatunk az alábbiakat kéri elsősorban: tartós élelmiszer (olaj, liszt, cukor, száraztészta), melegétel-konzerv, higiéniás termékek, pelenka, tisztasági betét, pokróc, takaró, kisgyermek ruha és cipő. Köszönjük, ha az adományok nem ömlesztve érkeznek, mert majd fajtánként kell szétválogatni és csak így tudja elvinni a MRSZ.

Egyéb segítségnyújtási lehetőségek az MRSZ-en keresztül.

Szállásfelajánlás. Szeretetszolgálatunk azt kéri, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjék a felajánlásokat, megjelölve a felajánló nevét, elérhetőségét, a szálláshely címét, illetve a befogadóképességet (férőhely). Továbbá azt is, hogy van-e orosz/ukrán nyelvtudás.

Pénzadomány. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához, de az interneten is van lehetőség adakozni az adomany.jobbadni.hu oldalon keresztül. Azok, akik közvetlen utalással segítenének, a CIB Banknál vezetett folyószámlára küldhetnek felajánlást: CIB 10702019-85008898-51100005 (A közlemény rovatba kérik beírni: Nemzeti Összefogás).

Ne szűnjünk meg imádkozni a békéért, magyar testvéreinkért, minden menekültért, szenvedőért, gyászolóért; könyörögjünk a világ vezetőiért, a megoldásért, és ne fáradjunk meg a segítő cselekvésben! Kérjük Isten Lelkét, adjon hitet, ébredést eltévelyedett világunkban!

Hálásan köszönünk minden adományt és imádságot!

Tatai Református Egyházközség

MRSZ_Zahony.jpg