Bringára fel(e) barátom!

2015-07-15-bringara-felebaratomA Csillagpont református ifjúsági találkozó idén Tatán kerül megrendezésre július 21-24 között. A pénteki napra a szervezők a Tatai Gyülekezet tagjaival közösen két kerékpártúrát kínálnak a résztevők és a Tatai Református Gyülekezet tagjai számára.

Az egyik túra Egyházközségünk fejlesztéseit mutatja be: a  Református Gimnázium (Refi) energetikai fejlesztéseit, a pap-kertben elindult kertészkedés eddigi eredményeit és terveit.

A másik túra a Fényes Tanösvényre kalauzolja el az érdeklődőket. A túrák előtt röviden megismerhetjük a teremtés hetére szerveződő országos kerékpártúra részleteit is.

A túrák egy időben lesznek, a gyülekező pénteken (július 24-én )15 órakor lesz a Tatai Edzőtáborban és várhatóan 18 óráig tart. A túrára szeretettel várjuk azokat a testvéreinket is, akik nem vesznek részt a Csillagponton, a kerékpározás idejére díjmentesen bejöhetnek a rendezvény területére.

Kérjük, hogy aki szívesen részt venne a túrák valamelyikén, az előre jelezze szándékát a lelkészi hivatalban, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Korlátozott számban kerékpárt is tudunk biztosítani.