Előttünk álló események

A következő hetekben több fontos és kiemelkedő alkalmunkra szeretnénk felhívni a figyelmüket.

Ránk következő hétvégén, május 24-25-én a Szentlélek kitöltését ünnepeljük. Istentiszteleteink rendje a következő:

Május 24-25.

Tóvárosi Imaház 9 és 18 óra ( Úrvacsora osztás 24-én délelőtt)

Református Templom 10 óra (Úrvacsora osztás 24-én és 25-én délelőtt)

Legátusunk, Farkas Balázs V. éves pápai teológiai hallgató szolgál a következő alkalmainkon: 25-én délután 15 órakor Tatán, 18 órakor Tóvároson.

Pünkösd ünnepén kerül sor az idei konfirmandusok ünnepélyes fogadalomtételére és első úrvacsorázására is.

Május 24-én délután 15 órakor a Patara rendezvényeinek keretén belül a templomunkban ad koncertet a Psalterium Hungarikum kórusa Arany János vezénylésével egy zenés áhítat keretében. A belépés ingyenes, szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Május 31-én pünkösd után tartjuk gyülekezetünk hálaadó napját, amelynek keretében hálát adunk Isten megsegítő szeretetéért és köszönetet mondunk dr. Márkus Mihály püspök-lelkipásztor 40 éves szolgálatáért. Az istentiszteletet követően ebéd lesz a Gimnáziumban, a Gyülekezeti Teremben pedig süteményes szeretetvendégség. Kérjük asszonytestvéreinket, hogy süteménnyel segítsék a vendéglátást, és a szeretetvendégség előkészítésében és lebonyolításában legyenek szívesek segíteni. Az ebédre mindenkit szeretettel várunk, de mindenképpen szeretnénk tudni, hogy körülbelül hány ebédet rendeljünk, ezért kérjük a visszajelzést mindazoktól, akik az ebéden részt tudnak venni. Jelentkezni az istentiszteletet követően lehet, illetve a Lelkészi Hivatalban.

Minden alkalmunkra szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!