Református hírmondó - 2018.november

hirlevel-fejlec-osz

Kedves Testvérünk!

Az előttünk álló gyülekezeti programokat gyűjtöttük egy csokorba. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kakaó-kalács reggeli

kakaó - kalácsMár több mint egy éve indult útjára gyülekezetünkben (Kocsi utca 15.) a kakaós kalács reggeli, mely kivételes alkalom, hiszen a vasárnap délelőtti 10 órás istentisztelet előtt kínál találkozást és együttlétet gyülekezetünk és hittanosaink családjainak úgy, hogy leveszi a reggeli készítés terhét a szülőkről. A múltkori kakaó-kalács reggelin szép számmal gyűltünk össze. A soron következő alkalom 2018. november 11-én 9 órakor kerül megrendezésre.

Mága Zoltán jótékonysági koncertje

Mága Zoltán2018. november 16-án 19 órától a tatai református templomban lesz Mága Zoltán hegedűművész jótékonysági koncertje, amelynek teljes bevételét a gimnázium tornacsarnokának az építésére fordítjuk. Jegyek 5.000 forintos áron vásárolhatók. Kiemelt támogató jegyek is vásárolhatóak 20.000 forintos áron. Jegyeket a Gimnázium pénztárában és a Lelkészi Hivatalban vásárolhatunk.

Igehirdetés sorozat

imádságVasárnaptól új igehirdetési sorozat indul útjára. Hétről hétre együtt gondolkodhatunk az imádság különböző fajtáiról, mint például: bűnbánati, dicsőítő, hálaadó, könyörgő és közbenjáró imádság. Szeretettel várunk Tatán és Tóvároson is istentiszteleti alkalmainkra!

Adventi ráhangolódás

adventAdvent az elcsendesedés, Karácsonyra készülődés időszaka. Jó alkalom erre a 2018. december 3-7. között megrendezésre kerülő adventi hitmélyítő hét, melyen meghívott igehirdetők szolgálnak. A hét könyvvásárral egybekötött. Mindenkit szeretettel várunk!

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--