Református hírmondó - október

logo

Kedves Testvérünk!

Az óvodai és iskolai tanév kezdetével gyülekezetünkben is felpezsdült az élet. Gimnáziumi és hittanos tanévnyitó, valamint óvodánk befogadó ünnepsége színesítették az istentiszteletek szokott rendjét. Megkezdődtek a csoportos bibliaórák, állandó gyülekezeti alkalmaink, és magunk mögött tudhatjuk családi napunkat is, amit minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezett.
Közelgő alkalmainkra  hívjuk, várjuk az érdeklődő családokat!

Családi napon jártunk

Idei családi napunkat immáron 4.alkalommal rendeztük meg. A kezdetben napos idő és a kínálkozó programok sora sok családot gyűjtött egybe templomunkban. A nap eseményeiről, az átélt élményekről beszámolónkban olvashatsz.

Kakaó-kalács reggeli

Sokaknak bizonyára nehézkes a vasárnapi templomba indulás. Felkelés, öltözködés, reggeli... Jaj, csak odaérjünk! Gyülekezetünk rendszeres időközönként megrendezésre kerülő közös családi reggelijére 2017.október 15-én várjuk a kisgyermekes családokat. Az istentisztelet előtt 9 órától a kocsi utcai gyülekezeti termünkben megterített asztalokon gőzölgő kakaóval és puha kaláccsal várjuk a templomba érkezőket. Az istentiszteleten a Kőkúti Általános Iskola alsó tagozatos hittanos diákjai rövid műsorral készülnek. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Presbiterválasztás

Az idei esztendő végével lejár a jelenlegi presbitérium mandátuma. A presbitérium kijelölte a választási bizottság tagjait, akik a jelöltállítást, illetve a jelöltek felkeresését végezték.
A választás 2017. október 8-án lezajlott. A beérkezett érvényes szavazatok alapján a 2018. január 1-vel kezdődő 6 éves ciklusra megválasztott gondnokok és presbiterek névsora honlapunkon megtekinthető.
Isten áldását kérjük szolgálatukra!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--