Református Hírmondó 2021. december

logo

Szeretetdoboz

Idén is megtartjuk a tartós élelmiszeradomány gyűjtésünket. Aki szeretne ebben a gyűjtésben részt venni, december 13-a, hétfő 12 óráig hozza el adományát a Lelkészi Hivatalba. Az adományokhoz dobozt most is biztosít a Református Szeretetszolgálat. Ha túl nagy teher egy egész doboz megtöltése, akkor természetesen szívesen veszünk kisebb adományokat is, amiből mi állítunk össze teljes dobozokat. Ha a bevásárlás okoz nehézséget valakinek, akkor erre a célra szánt adományát helyezze egy borítékba, írja rá „élelmiszer adományra”, vagy utalással juttassa el hozzánk, a közlemény rovatba beírva: „élelmiszer adományra”.

Felnőtt keresztség, konfirmáció

A korábbi években is volt lehetőség arra, hogy érdeklődő testvéreink a felnőtt keresztelésre is felkészítő felnőtt konfirmációs előkészítőn részt vegyenek. Hirdetjük, hogy jó reménység szerint a következő év elején elindítjuk ismét az előkészítő alkalmát, amire jelentkezni dr. Szabó Előd lelkipásztornál lehet a hivatal@reftata.hu címen!


Karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó alkalmaink

December 19-én a Pápai Református Teológiai Akadémia ünnepi legátusa fog szolgálni a 9 és 10 órás istentiszteleteinken is.
December 24-én, a szentesti istentiszteleteinket 16 órától tartjuk meg Tóvároson a Kistemplomban és Tatán a templomban. Ezeken az alkalmakon egy-egy karácsonyi műsorral és áhítattal lehetünk együtt. Hívogassuk másokat is Isten szeretetének ünnepére!
December 25 és 26. Karácsonyi úrvacsorás istentiszteletek
December 31-én óévi hálaadó istentisztelet 16 órától a templomban és a kistemplomban. Az alkalmakat követően a már hagyománnyá vált tókerülésre indulunk el közösen. Hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt!
Január 1-én újévi úrvacsorás istentisztelet 9 órától a kistemplomban és 10 órától a templomban.

December hónapban tartott állandó alkalmaink:

Vasárnapi istentiszteletek Tóvároson a Kistemplomban (Somogyi Béla út 5.) 9 órától és Tatán a templomban (Kocsi utca 15.) 10 órától.
Bibliaóra 8-án 17:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Férfikör 15-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Nőikör 10-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Presbiteri Bibliaóra 22-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Kórus - minden csütörtökön 18:00 - Tóvárosi kistemplom
IFI Bibliaóra - minden pénteken 19:00 - Gyülekezeti otthon
Gyülekezeti foci minden hétfőn 19:30 - Refi tornaterem


Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--