Református Hírmondó - 2019.május

logo

Óvodánk kibocsátó istentisztelete

Május 31-én, pénteken 17 órától lesz Óvodánk kibocsátó istentisztelete, amelyre hívjuk és várjuk minden kedves testvérünket!

Hittanos tanévzáró zenés istentisztelet

Vasárnap, június 2-án 16 órától tartjuk meg zenés istentiszteletünket a templomban, amely egyúttal a hittanos tanévzáró alkalma is. Hívjuk és várjuk hittanos gyermekeinket, szüleikkel és nagyszüleikkel együtt erre az istentiszteletre.

Pünkösdi istentiszteletek ünnepi rendje

Pünkösd első napján délelőtt 8:30-tól az evangélikus kistemplomban, 10 órakor pedig a templomban lesz istentisztelet, mindkét alkalmon az Úr szent asztalát megterítjük. A 10 órás istentiszteleten tesznek ünnepélyes fogadalmat az idén konfirmáltak.
Pünkösd második napján 9 órakor az evangélikus kistemplomban tartunk istentiszteletet, 10 órakor a templomban tartunk Úrvacsorás istentiszteletet, ha az Úr engedi és élünk.

Gyülekezeti kirándulás

Tavalyi évhez hasonlóan idén is szervezünk kirándulást. Ezúttal a Vértes szívében található Vitányvár lesz a célpont. A túra teljes hossza kb. 6 km, könnyű terepen. Találkozó 2019. június 10-én Pünkösd hétfőn, 13.00 órakor a református templom előtt (Tata, Kocsi u.15.)
Bővebb információ a honlapon

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--