Hirdetések 2018.01.01

logo

Kedves Testvérünk!

A legutóbbi istentisztelet alkalmával elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Presbiter családok vacsorája

Vasárnap, január 7-én 16 órától lesz a presbiter családok vacsorája a Gyülekezeti Otthonban. A vacsorára szeretettel várjuk mind az előző 6 éves ciklusban tisztséget viselő presbitereinket, mind pedig az újonnan megválasztott presbiter testvéreinket és házastársaikat. Ehhez kapcsolódóan hirdetjük, hogy január 7-én 18 órától a tóvárosi imaházban nem tartunk istentiszteletet.

2017.évi anyakönyvi adatok

keresztség sákramentumában részesült 35 fiú, 44 leány, összesen 79 fő (2016-os adat 53 fő volt). Konfirmáció fogadalmat tett 13 férfi, 26 nő, összesen 39 fő (2016-os adat 8 fő volt). Házasságára Isten áldását kérte 4 tiszta református és 21 vegyes vallású házaspár, összesen 25 házaspár (2016-os adat 17 házaspár volt). Református temetésben részesült 26 férfi, 34 nőtestvérünk, összesen 60 fő (2016-os adat 54 fő volt).

Megvásárolható kiadványaink

A 2018-as évre szóló Bibliaolvasó Kalauz és Képes Kálvin Kalendárium megvásárolható az istentisztelet után.


Kívánunk a gyülekezet minden tagjának Istentől megáldott, békés, boldog újesztendőt, egy ír áldással:

"Isten járjon előtted, hogy ne tévedj el utadon. Isten menjen melletted, hogy átkarolhasson, ha védelemre van szükséged. Isten menjen mögötted, hogy megőrizhessen gonosz emberek álnok támadásaitól. Isten legyen alattad, hogy karjába foghasson, ha elbotlasz utadon. Isten legyen szívedben, hogy vigasztalhasson, ha szomorú vagy. Isten legyen körülötted, hogy megvédhessen, ha megtámadnak. Isten legyen feletted és áldjon meg téged életedben."
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--