Tatai Református Hírmondó 2022.szeptember

hirlevel-fejlec-osz
 

Kakaós-Kalácsos reggeli

Szeptember 18-án 9 órakor a gyülekezeti otthonban. Minden érdeklődőt várunk egy finom reggelire és egy szeretetteljes közösségbe, valamint a reggelit követő istentiszteletre a templomba.





Családi Nap

Az idei évben ismét szeretnénk megrendezni gyülekezetünk Családi Napját. Október 1-én, szombaton várjuk a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt reggel 9-től. Lesz játék, élmény, közösség, finom falatok, dicsőítés és áhítat is. További részletek a honlapon és a gyülekezet facebook oldalán.

Segítségnyújtás

Egy kedves gyülekezeti tagunk keresett meg minket azzal, hogy ápolási segítségre lenne szüksége. Tekintve, hogy állapota sajnos romlik, és már folyamatosan ágyban fekvő, ezért 24 órás, vagyis kétszer 12 órás felügyeletre, segítségre van szüksége. Amennyiben van valakinek olyan ismerőse, aki ebben a szolgálatban segíteni tud, akkor kérjük, hogy jelezze ezt nekünk!


Adakozási lehetőségek

Tájékoztatjuk a gyülekezetet a lehetséges adakozási formákról. Talán nem mindenki tudja, hogy gyülekezetünk önfenntartó, a beérkező adományokból gazdálkodik, külső vagy állami forrás kizárólag pályázatok útján vagy az alapítványon keresztül érkezik, általában valamilyen céllal (pl. tábor vagy építkezés). Így a számlákat, lelkészi fizetéseket, missziói célokhoz kapcsolódó kiadásokat a beérkezett adományokból fedezzük. Megköszönjük mindazoknak, akik az elmúlt években hozzájárultak ilyen módon is a gyülekezet életéhez. Az alábbi célokra lehet adományt befizetni személyesen, postán vagy banki átutalással:
- Egyházfenntartói járulék
- Isten dicsőségére (céladomány közleményben külön beírni pl. templomtető, táborok stb)
- Diakóniai alap
Az egyházközség bankszámlaszámai:
Tatai Református Egyházközség
11600006-00000000-04348612 (Erste Bank)
11740047-20132675 (OTP)

Szeptember hónapban tartott állandó alkalmaink:

Vasárnapi istentiszteletek Tóvároson a Kistemplomban (Somogyi Béla út 5.) 9  és 18 órától és Tatán a templomban (Kocsi utca 15.) 10 órától.
Bibliaóra 7-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Férfikör 14-én 18:00 - Ifjúsági és közösségi tér
Presbiteri gyűlés 21-én 17:00 - Gyülekezeti otthon
Presbiteri Bibliaóra 28-án - Ifjúsági és közösségi tér
Házicsoportok 20-án Különböző helyszíneken
Kórus - minden csütörtökön 18:00 - Tóvárosi kistemplom
IFI Bibliaóra - minden pénteken 19:00 - Gyülekezeti otthon
Gyülekezeti foci minden hétfőn 19:30 - Refi tornaterem

 
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--