Református hírmondó - 2019.december

logo

Szeretetdoboz - élelmiszergyűjtés rászorulóknak

A Magyar Református Szeretetszolgálat adománygyűjtő akciójához  gyülekezetünk idén is csatlakozott. A tervek szerint az összegyűlt élelmiszercsomagok felét itt Tatán juttatnánk el rászoruló családoknak, a másik felét pedig a Szeretetszolgálaton keresztül küldenénk el! Mi kerüljön a dobozba és hova adhatod le? Kattints ide a részletekért!

Adventi családos délután

Idén is advent harmadik vasárnapján, december 15-én 16 órakor szeretettel várjuk a családokat a református templomba egy közös délutánra énekléssel, elcsendesedéssel, lelkünk karácsony ünnepére hangolásával. A templomi alkalom után kakaó és kalács várja a felújított gyülekezeti teremben a hozzánk érkezőket. Készüljünk együtt Jézus Krisztus születésének megünneplésére!

 

Harangszentelés a Tóvárosi Imaházban

December 15-én, vasárnap 9 órától kerül sor felújított imaházunkban az első istentiszteletre, és az újonnan bekerülő harang felszentelésére. Ezen az istentiszteleten gyülekezetünk kórusa is szolgál. Mindenkit hívunk és várunk erre az ünnepélyes alkalomra!





Ünnepi istentiszteleti rend

December 24-én délután 16 órától egy időben a tóvárosi kistemplomban és a templomban szentesti istentiszteletet tartunk.
December 25-én és 26-án a tóvárosi kistemplomban 9 órától, a templomban 10 órától tartjuk alkalmainkat. A templomban 25-én és 26-án, a tóvárosi imaházban pedig 25-én a délelőtti istentiszteleten úrvacsoraosztás lesz.
December 31-én délután 16 órától egy időben a tóvárosi kistemplomban és a Kocsi utcai gyülekezeti teremben tartjuk meg istentiszteletünket, amit a hagyományos tókerülés követ, indulás 17 óra körül a templom elől lesz.
Az új esztendő első napján a tóvárosi imaházban 9 órától, a templomban 10 órától tartunk istentiszteletet.

Karácsonyi Harangszó

Megjelent a Harangszó karácsonyi száma, mely elektronikusan honlapunkon olvasható.

 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
Istentől megáldott békés ünnepeket kívánunk!

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--