Református Hírmondó - 2019. november

hirlevel-fejlec-osz

Kedves Testvérünk!

Az előttünk álló gyülekezeti programokat gyűjtöttük egy csokorba. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kakaó- kalács reggeli

November 10-én 9 órától ismét kakaó-kalács reggelin vehetünk részt. A már hagyományosnak tekinthető alkalmunkon a vasárnap délelőtti 10 órás istentisztelet előtt találkozhatunk gyülekezetünk más tagjaival és hittanosaink családjaival. Szokás szerint kakaóval, kaláccsal, lekvárral és kávéval várjuk a résztvevőket.

Batyus ebéd

November 24-én vasárnap az istentisztelet után a tavaszihoz hasonlóan ismét batyus ebédet szervezünk az Ifjúsági és Közösségi térben, mely jó alkalom arra, hogy még egy kicsit együtt maradjunk, közösen ebédeljünk, beszélgessünk, jobban megismerjük egymást. Aki szeretne így együtt lenni, az hozzon saját maga, illetve családja (esetleg plusz egy fő) részére hideg ebédet, ami lehet szendvics, fasírt, sült hús, saláta, kenyérféle, üdítő, süti.
 
Aki nem tud főzni/sütni, hozhat pogácsát vagy aprósüteményt. A lényeg az, hogy mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt tölthessünk egy kis időt beszélgetéssel és barátkozással.

Baba-mama klub

Mindenkit szeretettel várunk, aki egy családias, befogadó közösségben szeretne tartalmas időt tölteni kisbabájával. A foglalkozásokon a sok játékon és beszélgetésen túl magyar hagyományú gyermekdalokat és mondókákat is lehet tanulni. Helyszín: Tata, Kocsi u.13 (Csillag-Virág Családi Napközi mellett). Időpont: minden pénteken 10:00-11:30 között.

Harangszó - Reformáció ünnepe

A Harangszó ünnepi kiadványában hitépítő írások mellett gimnáziumunk tornacsarnokának átadó ünnepégéről, nyári tábori beszámolókról és a Családi Bölcsőde évzáró találkozójáról olvashatunk.
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--