Hirdetések 2018.06.03

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Nőszövetségi bibliaóra

Szerdán, június 6-án 18 órától tartjuk meg nőszövetségi bibliaóránkat a könyvtárban, amelyre hívjuk és várjuk a nőszövetség minden tagját.

Női bibliaóra

Június 8-án, pénteken 18 órától tartjuk meg női bibliaóránkat ugyancsak a könyvtárban, amelyen meghívott vendégünkkel ismerkedhetnek meg a jelenlévők. Hívjuk és várjuk nőtestvéreinket erre az alkalomra.

Hálaadó istentisztelet Mocsán

Június 9-én, szombaton 15 órától a Mocsai református templomban lesz hálaadó istentisztelet az új orgona megépítéséért, minden érdeklődő gyülekezeti tagot szeretettel várnak. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni, szándékát jelezze az istentiszteletet követően.

Hittanévzáró zenés istentisztelet

Vasárnap, június 10-én, délután 16 órától lesz zenés istentiszteletünk, amely egyúttal a hittanos tanévzáró alkalma is. Hívjuk és várjuk a hittanosokat, szüleiket, nagyszüleiket és minden kedves testvérünket!

Szeretetpersely

A szeretetperselybe június végéig elhelyezett adományokkal hittanos táboraink lebonyolítását támogatjuk. (Imaház fehér perselyek, templom fekete persely)

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Fazekas Károly férfitestvérünket, aki 50 esztendőt élt és a Nagysándor József utcában lakott. Ravatalánál János evangéliuma 11. részének 25. verséből hangzott fel Isten vigasztaló üzenete: „Jézus ekkor ezt mondta neki: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él.”

Elhunyt Vaszkó Istvánné Garbacz Julianna asszonytestvérünk, aki 88 esztendőt élt és a Hullám utcában lakott. Temetése június 7-én, csütörtökön, 16 órától lesz, a Környei úti temetőben a családi sírnál.

Elhunyt Kovács József férfitestvérünk. Temetése ránk következő pénteken, június 8-án 11 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Dr. Pethő Emil férfitestvérünk, aki 74 esztendőt élt és a Wass Albert utcában lakott. Temetése ránk következő pénteken, június 8-án 15 órától lesz az Almási úti temetőben.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--