Hirdetések 2018.03.04

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentisztelet során elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Nőszövetségi bibliaóra

Március 7-én, szerdán 17 órától lesz nőszövetségi bibliaóránk a Könyvtárban, amelyre hívjuk és várjuk a nőszövetség minden tagját.

Női bibliaóra

Március 9-én, pénteken 18 órától lesz női bibliaóránk ugyancsak a Könyvtárban. Szeretettel várjuk rá nőtestvéreinket!

Zenés istentisztelet

Március 11-én, vasárnap 16 órától lesz zenés istentiszteletünk a gyülekezeti otthonban, hívjuk és várjuk rá gyülekezetünk minden tagját!

Böjti igehirdetés sorozat - Dániel könyve

Böjti igehirdetés sorozatunkat Dániel könyvének 5. részével folytatjuk, Bálsaccar lakomájával. Készüljünk úgy is erre az istentiszteletre (március 11.), hogy otthon elolvassuk ezt a bibliai szakaszt.

Választó Névjegyzék

Egyházközségünk Presbitériuma elkészítette a 2018-as évre szóló Választói Névjegyzéket. A mostani vasárnapon és a következő vasárnap lesz lehetőség arra, hogy megnézzük a névjegyzéket, hogy abban gyülekezeti tagjaink szerepelnek-e. A névjegyzékbe azok kerülhetnek be, akik 18. életévüket betöltötték, a gyülekezet istentiszteleti alkalmain részt vesznek, az úrvacsorai lehetőséggel élnek, és a gyülekezet életéhez anyagilag is hozzájárulnak. Mindenki gondolja végig, hogy a feltételeknek megfelel-e, majd pedig ellenőrizze, hogy a névjegyzékben szerepel-e. Március 12-én a választói névjegyzéket az észrevételeknek megfelelően lezárjuk.

Halottainkat hirdetjük

Elhunyt Fojtek Béla férfitestvérünk, aki 72 esztendőt élt és Bajon lakott. Temetése ránk következő pénteken, március 9-én 15 órától lesz a Kocsi úti temetőben.
 

Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
 

--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--