Hirdetések 2019.01.12

logo

Kedves Testvérünk!

A vasárnapi istentiszteleten elhangzott hirdetéseket küldjük elektronikus formában.

Új házicsoport indul

Megtartjuk 4-es számú házicsoportunk alkalmát január 14-én, kedden 18 órától.

Férfi kör

Január 16-án, csütörtökön 18 órától az ifjúsági és közösségi térben tartjuk meg férfikörünk következő alkalmát.

Kultúra napi megemlékezés

Január 19-én, vasárnap a 10 órás istentiszteletünk keretében lesz gimnáziumunk kultúra napi megemlékezése. Készüljünk úgy, hogy gimnáziumunk valamennyi diákja itt lesz ezen az istentiszteleten, így a hátsó padsorokban, valamint a karzatokon szabadon lévő helyeket tudjuk elfoglalni.

Presbiteri ebéd

Január 25-én, szombaton 13 órától lesz a minden évben megszokott presbiteri ebédünk Ferencmajorban. Előtte, a vállalkozó kedvűeknek reggel 7 órás találkozással, közös disznóvágást szervezett Horváth Róbert presbiter testvérünk. Megkérem mindazokat, akik szeretnének már a disznóvágáson részt venni, hogy jelezzék ezt a szándékukat Szabó Előd lelkipásztornak, illetve azt is kérem, hogy aki az ebéden szeretne részt venni, és még ezt a szándékát nem jelezte, tegye meg személyesen, telefonon Szabó Elődnél, vagy e-mail-en keresztül a hivatal@reftata.hu címen.

Képes Kálvin Kalendárium megvásárolható

Van még négy példány a Képes Kálvin Kalendáriumból. Aki még szeretne vásárolni belőle, megteheti az istentiszteletet követően.

Halottainkat hirdetjük

Eltemettük Mráz Dezső tiszteletbeli presbiter testvérünket, aki 88 esztendőt élt és a Jázmin utcában lakott. Ravatalánál az 52. zsoltárból hangzott fel Isten vigasztaló üzenete: „De én olyan vagyok, mint a viruló olajfa, Isten házában lehetek, bízom Isten szeretetében most és mindenkor. Hálát adok neked, Uram, mert te munkálkodsz. Nevedben reménykedem, mert jó vagy híveidhez.”

Elhunyt Gyetkó Lászlóné Sós Rozália asszonytestvérünk, aki 85 esztendőt élt és a Komáromi utcában lakott. Temetése ránk következő csütörtökön, január 16-án 15 órától lesz a Környei úti temetőben.

Elhunyt Füssy Árpádné asszonytestvérünk. Temetése ránk következő szombaton, január 18-án 10 órától lesz a Környei úti temetőben.
 
Az Úr Jézus Krisztus legyen a mi gyülekezetünk Őriző Pásztora!
--
www.reftata.hu | e-mail | Facebook
--