Missziói Bizottság

A Tatai Református Egyházközség alapvető feladata a misszió. Jézus Krisztus parancsa:

"Menjetek el, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevébe, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek, és íme én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.” (Mt 28,18-20)

Ez a parancs ránk is érvényes, a mi közösségünk feladata is. Az eltévedt nyájat a pásztorhoz azonban különböző formákban lehet visszavezetni, de a lényeg ugyanaz: a pásztor szavát kell meghallani! A misszió elsődleges feladata ez, meghallani és hallatni a pásztor szavát. Minden gyülekezeti alkalmunk, rendezvényünk, kiscsoportos alkalom és egyéni lelki programok ennek az érdekében történik. Ezért működik egy Missziói Bizottság a gyülekezetünkben, amelynek 6 állandó tagja van. A bizottság feladata elkészíteni és felterjeszteni a Presbitérium felé az éves missziói munkatervet. A terv megvalósulását pedig tőle telhető módon segíti és ellenőrzi a missziói parancs értelmében.

🏠 Helyszíne: Lelkészi iroda (Kocsi u. 15.)

📅 Időpontja: Kéthavonta

👨 Vezeti: Gábriel Tamás presbiter

👫 Tagok: Nagy Krisztina, Strifler Zoltánné és Farkas Balázs lelkipásztorok, Gábriel Dorte, Erdei Gyula, Nágelné Csere Ágnes

📧 Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.