Gyülekezeti nap

Gyülekezetünk sajátossága az, hogy vasárnaponként és az ünnepnapokon két helyszínen tartjuk meg istentiszteleteinket. Egyrészt a Tóvárosi Kistemplomban (Somogyi B. u. 5.), másrészt pedig a Templomban (Kocsi u. 15.). Néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg az a gondolat, hogy milyen jó lenne, hogyha minden évben egyszer úgy tarthatnánk meg istentiszteletünket, hogy azon a két gyülekezetrész minden tagja egyszerre legyen jelen.

Ennek időpontjául azt a vasárnapot választottuk, amikor hagyományosan az úgynevezett hálaadó napunkat tartjuk meg. Ezen az istentiszteleten köszönjük meg Istennek mindazt, amit a gyülekezeti napot megelőző évben áldásként megtapasztalhattunk egyházközségünk életében. Ez a nap lehetőséget ad arra is, hogy egymással kötetlenebb formában, beszélgetésekkel legyünk együtt. Erre az alkalomra minden gyülekezeti tagunkat szeretettel várjuk!

🏠 Helyszíne: Református Templom (Kocsi u. 15.)

📅 Időpontja: Minden évben Szentháromság vasárnapján (pünkösd utáni vasárnap)

🧑 Vezeti: Dr. Szabó Előd lelkipásztor

💬 Érdeklődni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.