Családi nap

Gyülekezetünk Családi Napja pár évvel ezelőtt indult azzal a céllal, hogy megnyissuk jelképesen a templom kapuit mindenki előtt és egy kis rálátást adjunk a közösségünk életére. Évről évre formálódott a nap szerkezete, tartalma, de központi célja továbbra is a kapcsolatok építése és a gyülekezetünk megismertetése mindazokkal, akik eljönnek a programjainkra.

A Családi Napnak minden évben kijelöljük a témáját és igyekszünk, amennyire lehetséges, a programokat ehhez igazítani. A napot mindig közös áhítattal kezdjük, majd pedig számos program közül választhatnak a résztvevők. Van kifejezetten kisgyerekeknek szóló, de minden évben törekszünk arra, hogy a fiatalok, a középiskolás korosztály is találjon magának elfoglaltságot. Kézművesség, templomi „kalandtúra”, dicsőítés, torony látogatás, kávézó-teázó, a kenyér készítés útja, szabaduló szoba, láthatatlan kiállítás, - csak néhány az elmúlt évek változatos program kínálatából.

A nap fontos közösségi része az együtt elfogyasztott ebéd, ami szintén lehetőséget ad az ismerkedésre, hosszabb beszélgetésre. Családi Napunk megvalósulása gyülekezeti tagjaink szolgálatának köszönhető. Az elmúlt években számtalan áldást, örömöt éltünk meg a nap előkészítése és lebonyolítása kapcsán. Kérjük Istent, hogy az előttünk álló Családi Napot is áldásával kísérje!

 🏠 Helyszín: Kocsi utcai református templom és környezete

📖 Téma: Jöjj és kövess engem! Jézus tanítványai

📅 Időpont: 2023. szeptember 23.

💬 Érdeklődni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.